Byggfirma i Malmö

Byggfirma i Malmö

Hejsan, vi har skaffat ett nytt kök i villan här i Malmö och det är inte klokt vad fort denna byggfirma jobbade. Det är inte alla som blir klara så fort för när det kommer till bygg så tycker jag att alla jag känner säger att det alltid blir förseningar men inte i vårt fall. Jag ska nog berätta lite hur det gick till. Det började med en kostnadsfri konsultation och sedan fick vi ett preliminärt anbud som var helt okej. Jag hade några frågor om t ex vilket golv som skulle passa och en del annat så deras konsult tog tid för att gå igenom allt med oss. Det blev ett modernt kök med massor av arbetsytor och bra belysning. Byggarna jobbade snabbt och smidigt och det mesta var klart inom en vecka som vi hade kommit överens om. Jag kan varmt rekommendera denna byggfirma till alla er som vill ha ett nytt kök! Vi passade också på att slå ut en vägg för att få en öppen och social planlösning och det blev så mycket bättre. Jag har aldrig varit så nöjd med ett bygg-projekt!

Som ni kanske förstår så är jag väldigt nöjd med dem som byggfirma och det nya köket. Detta är inte alla som blir klara så fort för när det kommer till bygg så tycker jag att alla jag känner säger att det alltid blir förseningar men inte i vårt fall. Så nu tänker jag att om det är någonting jag vill slå ett slag för så är det denna byggfirma i Malmö och de kan även hjälpa till i omnejderna.

Kommentar:

Fortsätt skriva på detta tema och dela med dig av dina erfarenheter. Du kan också prata om hur du upplevde processen och vad du tycker att man ska tänka på när man ska bygga.


Kommentarer är stängda.