Får tid över till annat än städningen

Får tid över till annat än städningen

Hej igen allihopa och jag undrar förstås hur ni alla har det så här när vi fått en riktig vargavinter till och med här nere i Skåne? Ni som följer mig vet ju att det minst sagt har varit några månader bakåt i tiden som för min del inneburit mycket att göra och med det en hel del stress. Det här med hemstädning i Helsingborg är vad jag ska ta upp med er i dagens inlägg, för man kan säga att det var först efter att jag anlitade ett städföretag som heter AlexRo Service AB som jag fick det här berömda livspusslet att gå ihop. 

AlexRo Service AB är ett bra företag, det kan jag garantera efter att jag fått hjälp av dem i ett par månaders tid med veckostädningen. Det här med att anlita ett städföretag är en helt ny erfarenhet för mig, och uppriktigt sagt så var jag väl lite tveksam till om det var en bra idé eller inte, för jag tyckte det kändes konstigt att inte städa själv. Jag har nog blivit uppfostrad att man ska klara av att sköta sitt hem själv. Men det är andra tider nu mot när mina föräldrar var unga, för på den tiden var det vanligt med hemmafruar men så är det ju inte idag. Efter lite eftertanke bestämde jag mig för att i alla fall vända mig till något städföretag, och att valet föll på AlexRo Service AB beror på att en vän berättade för mig om dem och deras service när det kommer till hemstädning i Helsingborg. Min vän som anlitat dem i ett år ungefär var mycket nöjd med företaget och det är något som jag är också, och vill därför berätta för er om dem med en förhoppning om att ni som behöver hemstädning i Helsingborg kontaktar dem. 

 


Kommentarer är stängda.