När gjorde du en brandskyddskontroll senast?

När gjorde du en brandskyddskontroll senast?

Det är alltid bra att vara förberedd och göra en brandskyddskontroll regelbundet. Detta för att se till att allt fungerar som det ska i händelse av brand. Men när gjorde du senast en brandskyddskontroll? Ja du behöver ju inte redovisa svaret till mig men för ditt eget samvetes skull så ska du verkligen se till att göra en sådan här kontroll nu om du inte gjort det innan, eller om det var längesedan det var gjort. Vissa grejer kan du kolla själv, som t.ex. batterierna till brandsläckarna och att det finns ett giltigt abonnemang på dem. Men för en komplett brandskyddskontroll så rekommenderar jag att du hyr in någon som verkligen kan sin sak. Det kostar lite pengar, men det är värt det i längden!

Nu kanske du undrar om det finns något företag här i Malmö som jag rekommenderar? Ja, det finns ju flera företag och jag är säker på att de är bra alla men det är ett specifikt företag som jag har vänt mig till och de har bra priser och är lätta att komma i kontakt med så det är dem jag rekommenderar. Jag har anlitat dem två gånger nu och de har alltid gjort ett bra jobb!

Du ska nu på momangen kolla dina brandvarnare men tänk på att ta ut hunden innan om du har någon för de tycker inte om det höga ljudet när du trycker in knappen för att kolla att larmet fungerar. Byt gärna batteri om det var över ett år sedan du gjorde det senast och sedan tycker jag att du ska skaffa en pulversläckare ifall du inte har någon. De kostar inte mycket och du kan köpa dem överallt för en hundralapp och uppåt. Var alltid försiktig när du tänder levande ljus och glöm inte blåsa ut dem innan du lägger dig.

Kommentarer är stängda.